14 februar 2009

Elendig oppførsel

Det er trist når man er en såpass dårlig artist at man må kaste mikrofoner for å bli husket. I gårsdagens Norske Talenter, ble vår ikke-akkurat-nye-rapstjerne Sid (på folkemunne kalt Sidiot) såpass irritert over fagpanelets tilbakemeldinger for sine elendige prestasjoner som han selv ikke har nok selvinsikt til å se, at han kastet en mikrofon i hodet på nærmeste publikum..

Ikke bare var han en elendig rapper, men hvis han ikke tåler litt motgang og konstruktiv kritikk, har han ikke mye å gjøre i musikkverdenen. Særdeles mange yrker han ikke passer så veldig godt inn i, hvis han ikke tåler tilbakemeldinger.

Nei, slike "talenter" har vel ikke mye å gjøre på en scene. Håper han ble holdt erstatningsansvarlig for en ødelagt mikrofon.. Håper andre talenter tar dette innover seg gårsdagens program og tenker seg om én gang til før de melder seg på; har de virkelig et så stort talent at vi andre trenger å høre/se de? Er de "flinke" til å synge karaoke med 2 i promille, er det ikke nødvendigvis sikkert at de i det hele tatt treffer ei tone.. Noen sangere gjør seg best som underholdning på den lokale pub'en og ikke på riksdekkende TV.

Lykke til videre i Norske Talenter, dere som virkelig har et talent..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fyren så ut som om han var griseskeiv på riksdekkende TV. Alle lydprøver i verden kunne ikke reddet det stusselige showet der.

Anonym sa...

Jan Fredrik Karlsen var vel bare forbanna fordi han ikke ble truffet midt i kjeften. Han veit jævlig godt at han trenger å få ryddet opp i den fæle tanngarden sin fordi gliset hans ser ikke ut i dagslys. Og ettersom han er en større tvangsgliser enn Snåsamannen er tvangshelbreder så trenger han noen som kan betale regningen hos tannlegen.

Anonym sa...

Stakkers "Sid" fra "Lillehammer", eller var det Roy fra Dokka?? høres kanskje ikke like kult ut, men.. Talentløs og slitsom.

SiD sa...

Ikke snakk om noe du ikke har peiling på a!
Jeg driter ganske hardt i dommerne sin avgjørelse, og det har ingenting med min reaksjon og gjøre.
Hadde du vært der hadde du sett hva som egentlig skjedde, og stoler du på vinklingen TV2 kommer med i klippingen er det du som har driti deg ut.
Jeg hadde ingen planer om å komme vidre, men en fair sjangs ble jeg lovt lenge før jeg gikk på scenen.

Anonym sa...

Yo, comin' straight outta da ghetto of Oppland, crazy muthafucka named SiD....ehh.....kanskje han hadde gjort best i å holde seg til traktor'n og ljå'n.