03 mars 2009

Katalogbarn..?

Er vi virkelig kommet til den tiden at man kan få tilsendt en katalog hjem, der man i ro og fred kan sitte og designe og utforme hvordan man ønsker sin neste generasjon skal se ut og bli? Vil man kunne opprette egne butikker eller showroom, der man kan komme inn og se på hårfarge, øyefarge, ansiktsform, kroppsfasong og sette sammen sin egen miks som kan bestilles?

Jeg synes dette er en uetisk og farlig utvikling...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tenk, ingen som sitter i rullestol, ingen med fynksjonshemning.. Staten vil spare masse penger som kan komme til gode for andre formål!

Unknown sa...

Men er ikke mange av sykdommene på jorda en del av den såkalte naturlige utvelgelsen? Jorda ville blitt ganske fort overbefolket hvis man lagde perfekte mennesker som levde i 100 år.

Anonym sa...

Det var slik i gamle dager, men i vår tidsalder blir ett hver barn med handicap tatt vare på. Blir ikke det det samme som å overbefolke jorden?

Unknown sa...

Det er fortsatt ikke slik i denne verden, at vi har en kur mot alt.. Så noe av den naturlige utvelgelsen eksisterer fortsatt selv om vi forsker og utvikler stadig nye resistenter mot dødelige sykdommer. Disse sykdommene vil i stor grad forsvinne hvis man masseproduserer genetisk perfekte barn.